7019, Sárbogárd, Árpád u. 82
+36308226574 ; +36304805228

Rólunk

Múlt:


Nagy Beton 98′ Kft 1998 óta szolgálja ki jó minőségű transzportbetonnal a Sárbogárd és vonzáskörzetéhez tartozó településeket. Üzemünk Sárbogárd központjában található, az Árpád utcában, könnyen megközelíthető helyen. Az ELBA típusú keverőgép kezdetleges csillagdepóniás adalékanyag tárolását soros silókra cseréltük a pontosabb és könnyebb adagolás érdekében, valamint ekkor még 4×15 tonnás cementsiló állt rendelkezésre. Már ekkor rendelkezett cégünk saját 7m es csúszdával felszerelt mixerrel, megkönnyítve ezzel a beton megfelelő helyre juttatását. A rendelkezésre álló gépeket és informatikai eszközeinket már ekkor is folyamatosan frissítettük, hogy a lehető leghatékonyabban és legjobb minőségben tudjuk kiszolgálni az egyre növekvő igényeket.

Jelen:


Mivel mind a lakossági, mind pedig az ipari, mezőgazdasági létesítmények folyamatos kiszolgálása fontos számunkra, és a beruházások egyre színvonalasabb, és magasabb minőségi követelményeket állítanak, ugyanakkor a folyamatosan változó műszaki előírások, és minőségbiztosítási trendeknek is meg kell felelnünk, ezért cégünk ma is folyamatosan fejleszt, korszerűsít. Üzemünk által gyártott betonminőségek, mind a régi MSZ 4719:1982, mind a napjainkban-hatályban levő MSZ 4978-1:2004 szabványnak megfelelnek az évente elvégzett mérleghitelesítések, valamint a tanúsított gyártásellenőrzéseknek köszönhetően. Az ipari és mezőgazdasági beruházások miatt megnövekedett igény kielégítése miatt a 400 m3-es adalékanyag tároló mellett, a négy, egyenként 15 tonnás cement silót egy új 60 tonnás silóval bővítettük, valamint a hagyományos kézi keverést és vegyszeradagolást ma már korszerű számítógépes rendszer végzi. Helyszíni anyagmozgatás egy Caterpillar 907H típusú homlokrakodóval történik.

Jelenleg már 2 saját, illetve további bérelt mixerek gondoskodnak a folyamatos betonszállításról, valamint a betonpumpálás is szolgáltatásaink között szerepel. Betonüzemünk saját betonlaborral is rendelkezik, ahol a frissbeton konzisztencia vizsgálatait, a víz-cementtényező és testsűrűség méréseket tudjuk elvégezni, valamint a szállításra kerülő betonból készült próbatesteket helyben vizsgálhatjuk. Üzemünk ma már saját hitelesített hídmérleggel is rendelkezik, a ki- és beszállított anyagok pontos mérésére, ellenőrzésére.

Folyamatos megrendelőink között vannak a térségben élő magánszemélyek, helyi önkormányzatok, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Fejérviz Zrt, de kiváló referenciákkal rendelkezünk mezőgazdasági létesítmények, gabonatárolók, ipari csarnokok, szennyvíztelepek, út- és csatornahálózatok építéséhez, kivitelezéséhez való problémamentes és kifogástalan minőségű beton beszállításával is.

Jövő:

Természetesen a jövőben sem kívánunk leállni a fejlesztésekkel beruházásokkal, így terveink között szerepel gépparkunk bővítése, új termékek bevezetése, csarnok építés, és bővítés. A közeljövőben zsalukő, járdalap, kerítésoszlop valamint betonfolyóka gyártását fogjuk bevezetni, melyet először kültéren, majd később csarnokban is fogunk gyártani, még hatékonyabbá téve ezzel üzemünk működését.

A betonból készült termékeinket folyamatosan, az igényeknek megfelelően tervezzük bővíteni egyéb kül- és beltéri mobíliák, használati- és ajándéktárgyak, úgynevezett kreatív betontermékek tervezésével és gyártásával.
Mindezek megvalósításához megkezdtük egy 200 m2-es nyitott szín létrehozását, valamint a meglévő iroda és betonlabor is bővítésre kerül.
A betonüzem ipari területének bővítése is folyamatban van, így a jelenlegi 13.400 m2-es terület további 9.000 m2 – el lenne nagyobb, anyagaink deponálása és a gyártási terület méretének növelhetősége érdekében.